Fit in het Park Houten

Fit in het Park

BeeWeet is het adres voor outdoor trainingen in Houten. Lekker buiten sporten, afwisselende trainingen en persoonlijke begeleiding? Dat is Fit in het Park. Bij ons train je, in een kleine groep, samen met een Personal Trainer.  Een pittige outdoor workout met uitdagende bootcamp oefeningen in Houten. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. Plezier staat centraal tijdens de lessen. Wij gaan er samen voor zorgen, dat je je fitter en energieker voelt. Last van een blessure? We passen het programma op maat voor je aan! Nieuwsgierig? Kom dan langs voor een gratis proefles.

Waar?

In het park tegenover wijkcentrum De Meerkoet in Houten

Wanneer Fit in het Park?

Maandag            19.45  uur – 20.30 uur alle niveaus *
Woensdag          09.00 uur – 09.45 uur alle niveaus
Woensdag          10.00  uur – 10.45 uur 55-plussers/beginners **
Vrijdag                09.00 uur – 09.45 uur alle niveaus
Vrijdag                10.00 uur – 10.45 uur 55-plussers/beginners

Een proefles is gratis! Bij BeeWeet werken wij met een strippenkaart, 10 lessen Fit in het Park voor €50,-. De strippenkaart is 6 maanden geldig. Liever geen strippenkaart? Een losse les kost €6.50,-

*Tijdens deze les wordt iedereen (vanaf 16 jaar) op zijn of haar eigen niveau uitgedaagd. De trainingen zijn afwisselend en gezellig. We wisselen kracht- en conditietraining met elkaar af.

**Deze les is speciaal voor de beginnende sporter en 55-plussers. De nadruk in deze lessen ligt voornamelijk op spierversterkende oefeningen en een goede techniek in de uitvoering. Ideaal om de dag sportief te beginnen!

In de schoolvakanties gaan de Fit in het Park lessen gewoon door! Tijdens deze weken is het mogelijk (in overleg met de trainer) om schoolgaande kinderen een keertje mee te nemen.