Fit in het Park

BeeWeet is het adres voor outdoor trainingen in Houten. Lekker buiten sporten, afwisselende trainingen en persoonlijke begeleiding? Dat is Fit in het Park. Bij ons train je, in een gezellige groep, samen met een Personal Trainer.  Een pittige outdoor workout met uitdagende bootcamp oefeningen in Houten. Iedereen kan op zijn of haar eigen niveau meedoen. Plezier staat centraal tijdens de lessen. We wisselen kracht- en conditietraining met elkaar af. Wij gaan er samen voor zorgen, dat je je fitter en energieker voelt. Last van een blessure? We passen het programma op maat voor je aan! Nieuwsgierig? Meld je aan voor een gratis proefles  (of mail naar info@beeweet.nl of bel 06-44227469).

Waar?

In het park tegenover Wijkwerkplaats De Meerkoet in Houten (Meerkoetweide 39).

Tijden Fit in het Park

Maandag            19.00 uur – 19.45 uur alle niveaus (beperkt aantal plekken beschikbaar)
Maandag            19.50 uur – 20.35 uur alle niveaus (wachtlijst)
Woensdag          09.00 uur – 09.45 uur alle niveaus
Woensdag          10.00 uur – 10.45 uur low-impact * (start bij voldoende aanmeldingen!)
Woensdag          20.15 uur – 21.00 uur alle niveaus
Vrijdag                09.00 uur – 09.45 uur alle niveaus (beperkt aantal plekken beschikbaar)

Uiteraard is een proefles gratis nadat u zich heeft aangemeld! Bij BeeWeet werken wij met een strippenkaart, 10 lessen Fit in het Park voor €62.50. De strippenkaart is 4 maanden geldig. Liever geen strippenkaart? Een losse les kost €8,-

* Deze les is speciaal voor de beginnende sporter. Een fijne en gezellige training om te werken aan een betere conditie en sterke spieren. De nadruk in deze lessen ligt voornamelijk op spierversterkende oefeningen en een goede techniek in de uitvoering. Ideaal om de dag sportief te beginnen!