Gewichtsconsulent

Babette is de gewichtsconsulent van Houten. Wil je afvallen? Je gezonder en fitter voelen? Meer energie hebben? BeeWeet is geen dieet, maar de start van een gezonde en nieuwe leefstijl. Ik maak voor jou een persoonlijk en op maat gemaakt voedingsplan passend bij jouw doel. Je leert welke producten horen bij een gezond en lekker eetpatroon, voor elk moment van de dag. Pure voeding, geen pakjes en zakjes, maar gezonde producten die je gewoon kan halen in de supermarkt of bij je favoriete slager, visboer, bakker of groenteboer. Samen gaan we aan de slag om jouw doel te behalen. Je zal merken dat afvallen prima samen gaat met gezond en lekker eten.

Ik krijg vaak te horen “wat mag ik veel eten”. Je wil namelijk niet weer op dieet of aan de lijn. Ik wil je leren om je lichaam te voeden in plaats van vullen. Gewoon gezond en lekker eten en af en toe ook heerlijk genieten.

Ik werk als een erkend BGN Gewichtsconsulent. Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en voldoe hiermee aan hun gediplomeerde eisen. Het voordeel van een BGN-gewichtsconsulent is dat ik altijd in het bezit ben van de juiste diploma’s en nascholing om jou te voorzien van de beste tips en adviezen.

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een aantal zorgverzekeraars vergoed. De voorwaarden hiervan zijn terug te vinden in jouw eigen polis. Op de website van de BGN is een overzicht vinden van alle zorgverzekeraars die de consulten (gedeeltelijk) vergoeden.

Tarieven
Intakegesprek en uitwerking voedingschema €77,50.-
Vervolgconsult lang (30 minuten ) 30.50
Vervolgconsult kort (max 20 minuten ) €22.50
Tarieven zijn inclusief BTW

Ben je aanvullend verzekerd? Dan bestaat er een kans dat (een deel) van de begeleiding wordt vergoed door je verzekeraar.

Kijk hier voor lekkere, makkelijke en gezonde recepten