Gewichtsconsulent

BeeWeet is de gewichtsconsulent van Houten. Wil je afvallen? Je gezonder en fitter voelen? Meer energie hebben? BeeWeet is geen dieet, maar de start van een gezonde en nieuwe leefstijl. Ik maak voor jou een persoonlijk en op maat gemaakt voedingsplan passend bij jouw doel. Je leert welke producten horen bij een gezond en lekker eetpatroon, voor elk moment van de dag. Pure voeding, geen pakjes en zakjes, maar gezonde producten die je gewoon kan halen in de supermarkt of bij je favoriete slager, visboer, bakker of groenteboer. Samen gaan we aan de slag om jouw doel te behalen. Je zal merken dat afvallen prima samen gaat met gezond en lekker eten.

BeeWeet is een erkend Gewichtsconsulent. Wij zijn aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN) en voldoen hiermee aan hun gediplomeerde eisen. Het voordeel van een BGN-gewichtsconsulent is dat wij altijd in het bezit zijn van de juiste diploma’s en nascholing volgen om jou te voorzien van de beste tips en adviezen.

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een aantal zorgverzekeraars vergoed. De voorwaarden hiervan zijn terug te vinden in jouw eigen polis. Op de website van de BGN is een overzicht vinden van alle zorgverzekeraars die de consulten (gedeeltelijk) vergoeden.

Tarieven
Intakegesprek en uitwerking voedingschema €75.-
Vervolgconsult lang (30 minuten ) €29.50
Vervolgconsult kort (max 20 minuten ) €21.50
Meten en Wegen (los) €15.-
Tarieven zijn inclusief BTW