PowerWalking

Powerwalking is lopen op een stevig tempo, afgewisseld met spierversterkende oefeningen. Een leuke training waarbij je op een flink tempo loopt door het mooie Nieuw Wulven. Tijdens de training loop je gemiddeld tussen de 6 en 7,5 km per uur. Het gemiddelde calorie gebruik kan oplopen tot wel 500 calorieën per uur. Powerwalking is geschikt voor iedereen en alle leeftijden. Door de natuurlijke manier van bewegen is de kans op blessures heel klein.

Niet iedereen kan hardlopen, maar iedereen tilt zijn eigen lichaamsgewicht. Dit is de basis van Powerwalking. Wil jij ook jouw doel bereiken? Afvallen, een betere conditie, meer zelfvertrouwen opbouwen, je fitter voelen of gewoon op een leuke en gezellige manier nieuwe mensen ontmoeten? Meld je dan nu hier aan voor een gratis proefles Powerwalking.

PowerWalk trainingen in Houten

Tijden
Dinsdag:       9.00 uur – 10.00 uur
Woensdag:   19.00 uur – 20.00 uur
Donderdag: 19.30 uur – 20.30 uur (beperkt aantal plekken beschikbaar)
Vrijdag:        10.00 uur – 11.00 uur
Zaterdag:      9.00 uur – 10.00 uur

Verzamel en startpunt voor de training is het pleintje tegenover Wijkwerkplaats de Meerkoet (Meerkoetweide 39).

Het is altijd fijn om de training eerst een keertje uit te proberen. Een proefles is dan ook gratis! Bij BeeWeet werken wij met een strippenkaart, 10 trainingen Powerwalking voor €72.50. De strippenkaart is 4 maanden geldig. Liever geen strippenkaart? Een losse training kost €9,-

Lessen worden gegeven door Babette Galjart (Power Walking trainer).
Trainingsduur van onze lessen zijn 60 minuten.
Het is altijd mogelijk om je tussendoor aan te melden voor een gratis proefles!