Over BeeWeet

Mijn naam is Babette Galjart, ik ben 33 jaar en ik woon in Houten. Ik ben bijna altijd vrolijk, ben graag bij familie en vrienden en hou heel veel van dansen en muziek. Als jong meisje was ik altijd in de dansstudio te vinden. Daar is mijn passie voor sport ontstaan. Van één uurtje dansen in de week, tot iedere dag een aantal uur. Ik heb het jarenlang met heel veel plezier gedaan.

In de dansstudio begon ook mijn ongezonde relatie met voeding. Het hebben van de juiste kledingmaat was heel belangrijk.  Ik wilde het liefst zo snel mogelijk afvallen en deed dit door mijzelf regelmatig uit te hongeren. Afvallen deed ik wel, maar niet op een gezonde manier.  Ik wilde heel graag een gezonde relatie opbouwen met voeding en besloot dan ook om na mijn studie Communicatiemanagement de opleiding tot Gewichtsconsultent te volgen. De opleiding was ontzettend leuk, maar ook confronterend. Het opbouwen van een gezonde relatie met voeding kost tijd en is niet altijd makkelijk. Tijdens de opleiding besloot ik dan ook dat ik hier in de toekomst graag anderen bij zou willen helpen. Geen dieet, geen restricties, maar gezond en lekker eten. Iets wat je niet maar 3 weken kan volhouden, maar voor de rest van je leven.

Voeding, beweging en lekker in je vel zitten zijn voor mij met elkaar verbonden. Gezond eten, meer energie en trainen hangt allemaal met elkaar samen. De opleidingen Functional Personal Trainer en Life Coach waren dan ook een mooie vervolgstap om mij nog meer te specialiseren.

Ik ben al ruim 14 jaar werkzaam als sport- en dansdocent. BeeWeet is eind 2016 ontstaan uit een passie voor dans, sport en voeding. Ik wil graag mijn passie met enthousiasme overbrengen op anderen. In mijn praktijkruimte heb ik al veel mensen op het gebied van voeding mogen begeleiden. Daarnaast ben ik in september 2017 begonnen met het aanbieden van verschillende groepstrainingen. Ondertussen staan er verschillende lesuren op het rooster van BeeWeet. Tijdens het trainen vind ik het belangrijk om mensen uit te dagen (op hun eigen niveau), te stimuleren en motiveren, maar vooral ook te zorgen voor een gezellige sfeer tijdens het sporten.

Ik wil je heel graag helpen om door middel van persoonlijke adviezen stap voor stap een gezonde leefstijl te bereiken.