Personal Trainer

Je sterk voelen? Een betere conditie? Soepele en sterke spieren krijgen en behouden? Je spierpercentage verhogen? Meer energie? Afvallen? Je vetpercentage verlagen?  Gezellig sporten met anderen of juist alleen? BeeWeet helpt jou om dit te realiseren.

Bewegen is goed. Door te bewegen verbetert je gezondheid, werkt je spijsvertering beter, slaap je lekkerder, zit je lekkerder in je vel en krijg je meer energie. Samen met een Personal Trainer ga je in groepsverband of individueel aan de slag. Eén op één training of misschien gezellig samen met een vriend of vriendin. Bij BeeWeet staat plezier tijdens het sporten centraal. De trainingen zijn uitdagend en worden op jouw wensen afgestemd.  Je leert bewegen op een manier die bij jou past; op je eigen niveau en op een manier die jij leuk vindt.

Sporten en bewegen is voor iedereen belangrijk. Bij BeeWeet zijn wij voorstander van kort en intensief trainen. Persoonlijke aandacht, plezier en uitdaging staat voorop. Wij geven Personal training in gemeente Houten en omliggende gemeenten.

Tarieven Personal Training

30 minuten Personal Training €30,-
45 minuten Personal Training €38.50,-
60 minuten Personal Training €45,-

Tarieven zijn inclusief BTW