Ik vind dit zeker niet de mooiste foto die ik ook van eten heb gemaakt, maar het recept is wel heel erg lekker dus ik wilde dit graag met jullie delen. En wees heel eerlijk, niet alles wat je thuis op tafel zet moet er altijd fantastisch uit zien… als de smaak maar goed is! Dit gerecht is ideaal als je geen zin hebt om lang in de keuken te staan, maar toch een lekkere en vooral voedzame maaltijd op tafel wil zetten. Volkoren wraps met kip en een zelfgemaakte honing mosterd saus. Ik eet graag wraps en taco’s, omdat je eindeloos kan variĆ«ren met de inhoud. Handig dus om ook restjes groente uit de koelkast mee op te maken. Wanneer je de normale wraps wisselt voor volkoren wraps krijg je ook nog eens extra vezels binnen! Makkelijk, gezond en lekker!
Wat heb je nodig? – voor 2 personen
- 2 kipschnitzels
- 2 volkoren wraps (groot)
- 1 paprika
- halve komkommer
- 100-150 gram ijsbergsla
- 40 gram griekse yoghurt
- 20 gram mayolijn
- 1 theelepel mosterd
- 1 lepel honing
- Maak de kipschnitzel klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Was de paprika en snijd deze in reepjes. Bak de paprika kort mee met de kipschnitzels.
- Snijd de komkommer in kleine blokjes.
- Maak een sausje van 40 gram Griekse yoghurt, 20 gram mayolijn, 1 theelepel mosterd en een lepel honing. Meng dit goed door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
- Warm de wraps zo’n 20-30 seconden op op 600watt.
- Snijd de kipschnitzels in lange repen.
- Smeer de wraps in met een deel van de saus. Verdeel hierover de sla en de in blokjes gesneden komkommer.
- Leg de paprika en de kipschnitzel op de wrap en verdeel de rest van de saus hierover.
- Rol de wrap goed strak op en enjoy!

Voedingswaarden | |
---|---|
KCAL | 590 |
Vet | 18.9 |
Verzadigd vet | 4 |
Koolhydraten | 74.2 |
Eiwit | 24.2 |
Vezels | 13.1 |
Comments are closed.